Loopbaancoaching.

Loopbaancoaching is een ontwikkeltraject dat word ingezet om een duurzame verandering  in je loopbaan te bevorderen.  Dit word bereikt door middel van gestructureerde en doelgerichte gesprekken. Daarbij word gebruikt gemaakt van passende oefeningen en professionele coachtechnieken.

Doe je het werk waar je goed in bent? Krijg je nog steeds evenveel energie van je werk? Of ben je opzoek naar het geen waar je goed in bent? Ben je onzeker over de keuze voor de toekomst en je eigen kwaliteiten? Een loopbaantraject helpt je bij het vinden van antwoorden. 

Door inzichten in je kwaliteiten en zingevers krijg nieuwe energie.  Je bent weer instaat om ergens een punt achter te zetten en te kiezen voor wat bij je past en waar je gelukkig van wordt.  

 

Persoonlijke ontwikkeling.

Ben je  klaar voor de volgende stap in je persoonlijk ontwikkeling? In een 6 tal gesprekken ga je nieuw natuurlijk gedrag ontwikkelen en merk je direct een persoonlijke groei. 

 

Tijdens de gesprekken word er gewerkt aan zelfinzicht in gedrag en vaardigheden. Je krijgt inzicht in persoonlijke leerwensen, voorkeurstijlen, persoonlijke kwaliteiten en ontwikkelpunten. 

 

In het kennismakingsgesprek brengen we samen je coachvraag in beeld, kijken en bespreken we het gewenste resultaat.  Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van de biografische methode. Biografisch onderzoek helpt bij het structureren van je leven en de zingeving daarvan.  Je eigen levensloop geeft inzicht in bijzondere gebeurtenissen, ontmoetingen en keerpunten in je leven. 

 

De coach luisterd zonder oordeel naar je levensverhaal en loopt samen met je door het verleden, heden en toekomst.  Door deze methode worden problemen minder zwaar en pak je snel de regie terug.  Hierdoor ontstaat innerlijke rust, zullen dingen op hun plaats vallen en ben je instaat om voorbij je eigen verhaal te kijken.

 

     

    Whatever you dicide to do, make sure it makes you happy.